Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Carina Losenborg - 20 februari 2010 16:30

Hanen som jag tänker para Bimbo med heter Balder och är en fantastiskt trevlig hund! Han är en riktig gentleman, genomsnäll och en hund som man helst skulle vilja ta med sig hem när man träffar honom. Beon är väldigt lik honom på många sätt. Han är enormt signalkänslig och lyhörd. En kanonhund att jobba med! Här kommer iaf en bild på honom som jag har snott på Ankis hemsida. (ja jag har frågat) :o)

www.labossies.se


  

Av Carina Losenborg - 20 februari 2010 16:20

Oj vad det är mycket snö här hos oss, snart har vi en egen slalombacke på tomten.. Jag suckar men hundarna älskar det. Bus ska helt vara precis där jag slänger snön och hon älskar att bada i snö.
Bimbo gräver sig ner med hela huvudet och går omkring som en snöplog. Man ser egentligen bara hennes rumpa och svans. Så kan hon gå en hel promenad. Tar upp huvudet ibland för att se sig omkring sedan ner med huvudet igen.Hon gör ju precis likadant när hon badar i vatten, ner med hela huvudet. Ibland undrar jag om den hunden har gälar. :o)
När man sedan ska gå in så är det inte 2 hundar som man släpper in utan 2 snöodjur. Bus har is i hela pälsen men Bimbo har helt bytt färg från svart till vit.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards