Alla inlägg under maj 2010

Av Carina Losenborg - 23 maj 2010 19:18

Har varit lite dålig med att uppdatera bloggen på sista tiden så här kommer ännu ett inlägg :)

Idag har varit en bra dag. Många valpköpare har varit här och tittat idag. Alltid lika roligt även om man bli trött framåt kvällen.
Beon har ju inte varit hemma idag eftersom han har varit hos mamma och jag inte hann hämta honom på morgonen. Men Bus och Bimbo har haft så roligt idag. Äntligen är Bimbo tillbaka och vill leka som vanligt igen. Hon och Bus har racat omkring och haft jäteroligt. Bus har ju oxå fått vara med valparna idag, det brydde sig inte Bimbo om det minsta utan låg helt lugnt och tuggade på ben.

Imorgon ska Beon få träffa dem om det blir fint väder så de kan vara ute. Bättre att de träffas ute :)

Imorgon ska jag åka till Skövde igen och massera hundar. Men jag åker inte förrän på em så jag är hemma och kan skriva på fm. Iof får jag besök av en vän på fm men lite tid ska jag nog få.


Till er som inte kommit på vilket namn eran valp ska ha i stamtavlan än så har ni till på torsdag på er.. sedan måste jag skicka iväg papprena så att vi får stamtavlorna i tid. Vill ni inte bestämma namnet så säg till så löser jag det.


Ha nu en bra kväll det ska jag ha..

Av Carina Losenborg - 23 maj 2010 16:25

  

Bimbo leker med valparna


  

Bus hälsar på säkert avstånd :)


    

Bus inne i valphagen


                             

Alla Valparna somnade uti i hagen.. sedan kom regnet så då gick vi in. 

Av Carina Losenborg - 23 maj 2010 09:56

igår blev det ingen uppdatering eftesom jag var i kalmar hela dagen, Bus var med Ulrika och tävlade och Beon är hemma hos min mamma (ska hämta honom i em) Bimbo och valparna fick stanna hemma med Björn.


Valparna har nu fått prova på att äta riktig mat och de är riktiga matvrak :) Se bilderna :) Alla växer så det knakar och nu är de vakna ganska mycket, leker massor och har fått sina tänder vilket märks när de biter en i tårna :)


    

Av Carina Losenborg - 21 maj 2010 10:03

Igår var jag och tränade med Bus och beon på JBK. Det var hemskt roligt att komma iväg och göra lite annat.. Vi tränade..
Beon: läggande, plats, fot, apportering, agility (han älskar tunnlarna)
Bus: fot, agility ( hon gillade verkligen A-hindret och fungerade bra på slalomet oxå..

Idag har vi varit ute och gått, de har fått mat, jag och Tuva har städat huset för idag kommer en valpköpare och hälsar på.. så nu sitter jag här och äter frukost och skriver detta.. Valparna har precis fått mat men de åter just nu som små fåglar som piper efter mamma, de leker och stojar..

Av Carina Losenborg - 20 maj 2010 08:36

God morgon!

Idag är en bättre dag, gick upp vid 7 och släppte ut hundarna sedan gick jag och tittade till valparna, de var i full gång med att leka. De sitter tittar på en annan valp sedan tar de full sats och slänger sig fram över den andra och biter i den. Ser enormt roligt ut.. Merlehanen var extra på idag, han morrade och skällde på sina kompisar och gjorde lekinviter och de andra var inte sena att haka på.. så roliga de är nu..


Idag är valparna 3 veckor gamla så bara 5 veckor kvar innan de flyttar hemifrån. Kommer att bli tomt efter dem detta är en rolig kull. Redan påhittiga men mycket keliga och älskar när man kommer till lådan. Percis så som jag vill ha det. Sociala hundar med hjärta och hjärna :)


Nu är iaf alla hundarna rastade och de har fått mat. Bimbo känns trött och hängig idag, så de andra fick stanna i hundgården medan hon får vara själv inne. Tyvärr är inte vädret det bästa men det är varmt iaf.

Av Carina Losenborg - 19 maj 2010 20:27

kvällen börjar närma sig.. jag har just varit ute med hundarna, de har fått mat och nu ligger Bimbo och ger sina valpar mat medan Beon och bus ligger jämte mig och sover. 

Jag har tränat en del med Beon idag, mest läggande under gång. Han behöver snabba på sitt läggande.. gick faktiskt ganska bra. Han blir bättre.


Valparna växer massor nu och man kan inte gå i närheten av valplådan utan att de kommer springande.. de gillar verkligen när de får uppmärksamhet. Skönt med valpar som gillar människor.


Imorgon ska jag se om jag kan lägga upp lite nya bilder men just nu orkar jag inte, dagen har varit ganska jobbig, får fortfarande inte i mig någon mat så jag känner mig lite svag nu efter 3 dagar.. hoppas imorgon blir bättre, då ska jag ta mig i kragen och åka och träna med hundarna.. Bimbo får stanna hemma hos valparna eller om jag tar och åker precis efter de har fått mat i så fall får hon följa med.. funderar på om jag ska ta och lägga ett par spår till hundarna, de skulle behöva jobba lite med huvudet.


Av Carina Losenborg - 19 maj 2010 09:40

Har haft migrän nu i 2 dagar det är därför jag inte uppdaterat bloggen. Jag är fortfarande inte helt ok men är igång iaf..
Nu på morgonen ska jag ha studiebesök här hemma.. Tuva med sin klass kommer och tittar på valparna. Det är nyttigt att få se valpar :)


Men jag återkommer under dagen..

Av Carina Losenborg - 17 maj 2010 14:44

Nya bilder på mina älsklingar :)


                      


Titta vad fint de leker och hur bra de kan stå nu :) 

Presentation


Denna blogg kommer handla om Bimbo och hennes valpar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards