Alla inlägg under mars 2010

Av Carina Losenborg - 22 mars 2010 12:58

Nu har jag haft jönköpings posten på besök. de ville skriva om att jag ska följa med lure couring landslaget till EM i sommar och massera deras hundar :)

Så det ska bli kul att se vad de skriver och vilken dag detta kommer ut i tidningen.

Sedan har jag och Ulrika varit uppe på Elmia och hundarna har fått springa av sig. De behövde det efter en helg där de har fått visa prov på stort tålamod.

Nu sitter vi i soffan helt slut och känner oss som 70 åriga gamla tanter. Ont överallt och gnälliga :)

Av Carina Losenborg - 22 mars 2010 09:30

Nu är vi tillbaka från Malm och mässan. Vi åkte ner i fredags och åkte direkt till mässan. Jag fick sällskap av Ulrika och Atlas som följde med som allt-i- allo :)

Vi åkte direkt till mässan och packade upp vår monter sedan åkte vi till hotellet.. vi bodde på scandic segevången tillsammans med alla andra som hade hund.. Det värsta är nog att många hundägare tyckte det var ok att lämna sina skällande hundar ensamna på hotelrummet där de stod och skällde till långt in på natten.. Hemskt att man kan med att göra så mot andra på hotellet som vill sova och synd om hundarna de kan ju inte ha mått helt bra??


Iaf så måste jag säga vad stolt jag är över mina hundar!! Inte ett skall inte ett gruff ingenting, fastän det skälldes runtomkring sov de gott och brydde sig inte..

Bimbo har varit trött och seg hela helgen men det är typiskt för henne så det förstärker mina misstankar om att hon är dräktig då brukar hon bli sådan. Annars brukar hon vara full av liv men denna helgen har hon helst velat sova :)


Stod hela dagarna på mässan och masserade och hundarna skötte sig kanon som vanligt!! Det är sååå skönt att jag adrig behöver skämas för dem på mässor mm utan de är snälla och vänliga och finner sig i att vänta..


Nu är vi i af hemma igen och det är underbart. Jag återkommer med bilder mm från helgen :)

Av Carina Losenborg - 18 mars 2010 09:56

I helgen är det mässa i Malmö, hundutställning!
Dax att göra sig redo, packa och se till att man får med sig all saker. Hundar, massagebord, papper, ja och allt annat som ska med. Vi ska ju stå tillsammans med Doggy Professional i deras fina monter. Vi har en fjärde del av den.  Så nu kommer det nog att vara tyst på bloggen över helgen men jag återkommer på måndag med en massa nyheter och uppdateringar. Är ni i Malmö och ska gå på mässan så kom gärna och hälsa på oss!


  

Montern som den ser ut! Detta kort är taget på My Dog i Göteborg.

Av Carina Losenborg - 17 mars 2010 14:05

idag händer det bara eländiga och jobbiga saker. Först Försvann Emmas och Lisa hundar i Hörby och de var borta i flera timmar. De hittades tillslut välbehållna som tur är! Men nu fick jag precis veta att en av mina vänners hundar har råkat ut för en olycka och dött!! En ung hund som hade många år framför sig!! Vi lider alla med dig!!!

Av Carina Losenborg - 17 mars 2010 09:37

ingen har skottat i skogen ;) Suck vad det är tråkigt att man inte kan gå någonstans. Hundarna hoppar som så kängerur upp och ner men oftast ner. De sjunker verkligen ner till magen och jag till låren :( Ja ja nu är iaf hundarna rastade :)

Av Carina Losenborg - 17 mars 2010 08:29

Inatt har det snöat igen, suck! Det enda possitiva med nysnö är att den täcker en del av de gula kissfläckarna :)
Om en stund ska jag packa in hundarna i bilen och åka ut i skogen. Tänkte ta en långpromenad med dem, sedan måste jag åka till sortergården och slänga en massa gammal hundmat och kartonger som just nu ligger och skräpar i min bil.


Sedan vid 11 ska jag träffa en av mina bästa vänner Anna och prata lite, var jättelänge sedan jag såg henne så det ska bli kul!


Packa ska jag oxå göra idag och tvätta. Allt för att jag ska slippa stressa imorgon. Men nu är det hög tid för en promenad i det helt ok vädret :)

Av Carina Losenborg - 16 mars 2010 14:28

Tuva, jag, Ulrika, Atlas, Bimbo,Beon och Bus har just varit ute och gått en lång skön promenad. Vi hade med oss fika och det var kanon! Här kommer lite bilder!

 

Bimbo och Bus leker i snön! 


   

Atlas


   

Beon och Bimbo i full fart!


   

Alla hundarna!


   

Bimbo försöker ta Tuvas bulle! 

Av Carina Losenborg - 16 mars 2010 10:57

Idag är det underbart. Vackert väder, snälla underbara hundar och ett glatt humör! Kan de bli bättre?
Jag har jobbat på morgonen men nu är jag ledig resten av dagen, ska förbereda mig inför malmö mässan där jag, Emma och Åsa ska stå och massera hundar hela helgen. Ska bli jätteroligt!

Jag funderade på om jag skulle ta en lång sväng med hundarna men jag är fortfarande osäker på mitt knä så det får nog bli ett par kortare svängar.


Nu busar hundarna och leker för fullt. Tur att de har varandra ibland när de tycker jag är för tråkig :)

Ovido - Quiz & Flashcards