Alla inlägg under mars 2010

Av Carina Losenborg - 6 mars 2010 17:49

Idag har i haft besök av valpköpare! Hundarna var helt vilda :o) De har ju haft det lite tråkigt de senaste dagarna och nu börjar det märkas på dem :o) Speciellt när det kommer någon, då ser de sin chans att busa runt och leka :o)Gör ju inget men i vanliga fall brukar de vara väldigt lugna inne och mer bus och lek ute istället. Imorgon hoppas jag dock att jag kan ta en promenad, kanske inte så lång men iaf en promenad.


Dock blir jag glad av att det är så många trevliga valpköpare jag har fått tag på denna gång det känns jättebra och jag tror att detta kommer att bli kanon!!


Jag har dock haft en lite jobbig dag idag, mår sådär, nacken och knät spökar. Men så är det ibland och då är det bara att bita ihop och fortsätta.


Nu ligger iaf alla hundarna och sover. Så det var nog bra att de fick besök så att de fick ut lite energi :o)

Av Carina Losenborg - 6 mars 2010 07:55

idag måste mina hundar få lite att göra. De börjar blir väldigt uttråkade. Jag skulle behöver någon som gick 2 mil med dem så att de fick springa av sig.  Jag har ont idag så jag kan inte hur gärna jag vill. Knät värker! :(


Frågan är vad jag ska hitta på för utmaning till dem?? Kanske jag tar och gömmer lite godis mm ute så att de kan leta och använda nosen.. Synd att det är så kallt annars hade jag slängt ut dem i hundgården en stund men eftersom den inte är vinterisolerad så använder jag den inte på vintern om det inte är väldigt skönt ute. Bimbo gillar ju inte kyla så henne vill jag inte sätta i en kall hundgård, de andra klarar sig en stund med deras enorma pälsar.

Av Carina Losenborg - 5 mars 2010 08:59

Idag har vi hundbesök :) Ulrika skulle jobba idag så Atlas har fått komma hem till oss och hälsa på. Just nu ligger de allihop och tuggar på ben.
Skönt när man kan ha 4 hundar, däribland 2 hanar som ligger tillsammans och tuggar på ben utan att bråka.

Jag ska jobba en del idag, hoppas bara mitt knä tycker det är en bra idé.


Solen skiner idag och hundarna har varit ute och sprungit men Bimbo tyckte det var för kallt, hon gillar verkligen inte kyla. Hon föredrar värme precis som sin matte :) Jag tycker oxå 30 + är bättre än 30 - :)

Av Carina Losenborg - 4 mars 2010 18:21

Nu har jag haft ett besök av en kennelkonsult. Hon ringde när hon var utanför och hon kom och tittade på mina hundar mm. Fick godkänt :) Trodde jag oxå att jag skulle få men det är ändå lite nervöst när de helt plötsligt står utanför dörren.
Dock lite synd att jag inte kan gå ordentligt men det gick bra iaf. Hundarna tyckte oxå det var roligt att de kom någon och hälsade på dem :o)

Av Carina Losenborg - 4 mars 2010 10:46

kan Bimbo hitta :o)



  

Av Carina Losenborg - 3 mars 2010 08:35

Hemkommen från min knäoperation. Dock fixade de bara ett knä nästa kommer att fixas om en månad. Ser jättekul ut när man tittar på mina ben.. Mitt vänstra ben är dubbelt så tjockt som det högra. Låret är jättesvullet :(


Iaf så fortsätter Bimbo pipa, pipa och åter pipa. Suck vad jobbig hon är just nu. Beon och Bus tyr sig till mig eftersom de inte heller orkar med henne just nu. Hoppas det släpper snart. Hon hade nog behövt en jättelång promenad men det är lite svårt idag när jag knappt kan gå.

Idag får hundarna ta det lugnt, de har varit ute och sprungit och blivit rastade men idag blir det rastning på tomten och däromkring. Imorgon hoppas jag att jag är så pass bra att jag kan ta en långpromenade med hundarna igen.

Av Carina Losenborg - 2 mars 2010 10:04

Nu har jag uppdaterat hemsidan www.aussieringen.se med det nya, behöver lägga ut lite nya bilder speciellt på Bus :) men jag får väl göra det imorgon.


 

Bild på Bianca (beons syster) och Bus 

Visst är hon lik sin mamma Bimbo???

Av Carina Losenborg - 2 mars 2010 08:36

Hundarna hade mycket tråkigt igår, jag låg i migrän hela dagen och spydde, mådde skit, hundarna fick klara sig utan promenad, men de fick vara ute en massa och leka och rasta sig på vår tomt.
Idag är det bättre med migränen men idag ska jag operera båda mina knän.. Ska vara inne på Ryhov vid kl 12 så innan jag åker ska jag gå en promenad med hundarna sedan tar Ella dem efter skolan.

Känner mig jättenervös!! Jag brukar inte må så bra av narkos så jag hoppas det går bra.

Bimbo får nu vara med de andra två men hon är lite påfrestande, hon är på Bus hela tiden och ska trycka till henne. Dock har bus börjat tröttna och säger nu mera ifrån. Då piper och gnäller Bimbo istället. Det är lite påfestande men mest för Bus tror jag.


Ovido - Quiz & Flashcards