Alla inlägg den 3 april 2010

Av Carina Losenborg - 3 april 2010 16:45

Nu är vi hemma igen, igår åkte jag, Björn, Tuva och Ella ner till Björns föräldrar i Mörrum. Vi hade med oss Bimbo och Bus oxå. Beon har semester och är hos mamma ett par dagar. :)

Bimbo är inge glad utan går runt och surar. Hon är taskig mot bus. Har fått säga till henne ordentligt att låta henne vara.. suck tikar och deras hormoner..


iaf så har de haft en lugn helg, en i gänget i mörrum är hundrädd så hundarna har fått ligga stilla och vara snälla under 2 dagar. Det han gått kanon, de har legat i hallen och inte gjort en fluga förnär, verkligen funnit sig. Det gick så bra att tillslut vågade sig (hon som är hundrädd) tom fram och klappa dem om jag höll i dem :) så det är en seger!! Skönt med snälla hundar.


I morse var jag och björn ute och gick en långis med hundarna. Det var jättefint väder men kallt, men nu framåt dagen har ju vädret varit kanon. Bimbo är pigg och glad på mornarna men ju längre framåt eftermiddagen det blir desto surare blir hon. Antar att det är jobbigt för henne..

Bus vill ju så gärna leka och busa med henne oxå men hon vill verkligen inte och det kan man ju förstå, men hon måste iaf finna sig i att bus är i närheten och inte trycka till henne bara för att hon är sur..


hmm hoppas iaf att det blir en lugn kväll utan alltför mycket smällare, trött på att höra om hundar som är så rädda att de dör. Stackars hundar, tur att mina inte mår dåligt..







Ovido - Quiz & Flashcards