Alla inlägg den 25 april 2010

Av Carina Losenborg - 25 april 2010 19:14

Vad denna väntan är lång! Usch och suck för att gå och vänta. Det är ännu värre att gå och vänta på valpar än att vara gravid själv :) Med Bimbo kan man inte påverka något, man kan inte känna om det är på g eller om hur många det är som sparkar i magen.

Bimbo är iaf på bra humör. Hon har tom försökt sig på att leka ett par gånger.. Skönt att hon inte verkar må dåligt längre. Dock går hon och pustar, bäddar och tittar på mig med ledsna ögon lite då och då.

Jag tittar tillbaka och suckar och pustar jag oxå. Vi är båda i väntas tider.. båda väntar på hennes valpar. Dock tror jag att hennes tålamod är bättre än mitt. :)

Av Carina Losenborg - 25 april 2010 09:38

Oj oj vad en natt kan vara lång. Vaknade vid 3 av att Bimbo bäddade, pustade och stånkande, gick runt och tyckte livet var allmänt tråkigt. Men blir det några valpar nej då.. suck kan de inte bara komma nu??


Ja det är väl bara att fortsätta vänta men jag är väldigt trött. Känns som jag jobbar och jobbar men det blir väldigt lite sömn. Skulle behöva sova en natt, en hel natt.


Skulle ha varit på elmia vid 8 men jag har skjutit på det till i em. Jag behöver vila + att jag hoppas på valpar nu på förmiddagen. :)

Ovido - Quiz & Flashcards