Alla inlägg den 5 april 2010

Av Carina Losenborg - 5 april 2010 18:34

Nu är han hemma igen.. Visst är han underbar??

    

Min snygging!!

Av Carina Losenborg - 5 april 2010 12:52

det blev när jag satte mig och tittade på datum, jag ville se om det fanns några tävlingar som jag kunde anmäla hundarna till. Bimbo får ju inte tävla förrän 75 dagar efter valpningen. Då är vi augusti. Där finns inga tävlingar som jag har tillfälle att åka på. Alla datum då det går tävlingar inte alltför långt bort då jobbar jag   

Men jag har iaf hittat ett par tävlingar både til bimbo och till beon. Blir inte förrän i höst men vad gör väl det   då får jag ju gott om tid att träna på.

Av Carina Losenborg - 5 april 2010 08:45

Idag är det regn och rusk igen. Tråkigt för jag är grymt taggad på att träna hund. Jag har lagt upp planer för alla hundarna nu. Satt och funderade igår på vad de olika hundarna har för styrkor och svagheter och utifrån det har jag satt upp mål för dem. Har oxå beräknat in att bimbo kommer ha valpar och att bus inte är så gammal än. Har tittat på alla grenarna, bruks, lydnad, utställning, agility och vallning.


I brukset är jag lite taggad på att testa på rapporten. Bimbo är ju klar för appellen förrutom framförgåendet och specialen. Hon är duktig på att spåra men hon är väldigt duktig på budföring oxå så jag funderar på om inte det skulle vara roligare. Funderar på om jag ska be Ulrika bli min mottagare. Hon är så snäll så hon ställer säkert upp :)


Beon ska jag köra upp i ettan och appellen :) Han har ju inte heller specialen och framförgåendet och de andra momeneten måste finköras men sedan är han oxå klar.


Bus har jag inte tävlings ambitioner med än. Hon är för ung, men hon ska ställas en del + att hon givetvis ska drillas i alla momenen i både appelen och i lydnaden.


I agilityn ska jag starta bimbo i höst och jag ska ta och gå en kurs med Beon, de enda när det gäller honom jag är osäker på är hans storlek :) han är ganska omedveten om sin storlek och det ställer ibland till problem för honom. Han kan bli yvig i sina rörelser. Bus borde kunna bli en bra agilityhund men hon är för ung.


Ställa ut dem ska jag givetvis göra även om jag tycker det är ganska tråkigt, har svårt att förstå tjusningen med att ställa ut. Det är en persons personliga åsikt som styr vilken hund som vinner. Men jag ska ta och ställa dem iaf :)


Valla ska jag oxå göra med det blir nog mer på hobbynivå.. Eftersom jag inte har egna får blir man ju lite mer beroende av att andra ställer upp med sina får.


Sedan som plus har jag hittat på en massa trick oxå. Det ska bli kul och intressant att se vad som kommer hinnas med. I sommar ska jag ju jobba hela sommaren + att det ska vara valpar här så jag kommer ha en del att göra :)


Men planer ska man ju ha :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards