Alla inlägg den 11 april 2010

Av Carina Losenborg - 11 april 2010 17:12

I morse vaknade jag och gick ut med hundarna. I dag är en ledig dag så jag tänkte passa på att njuta så mycket jag kunde av den och bara göra roliga saker.

Jag packade in hundarna i bilen och styrde kosan mot jönköpings bk för att träna men de höll på med ett MH så jag valde att åka och hälsa på Jaana som skulle stå på Arken Zoo och visa Robur. När jag kom dit var det inte så mycket folk men det blev fler och fler, vi klappade kaniner och köpte hundben, träffade Elin, Mia och Ulrika. Ulrika var där för att visa upp agility tillsammans men jbk. Vädret var kallt så jag höll mig mest inne.


Sedan har jag varit en sväng på ikea och köpt nya hundflitar till bimbos valpar. De har ju billiga filet och det brukar gå åt en hel del så det är lika bra att köpa på sig.


Nu har jag vetit ute och gått med hundarna igen men i omgångar, först tog jag Bimbo en runda. hon vill gå långsammare än de andra och vill gärna gå själv så hon och jag tog en promenade själva. Sedan tog jag och Björn en längre promenad med de andra hundarna som just nu är i hundgården.Det är ju så fint väder att de trivs bra där.


Bimbo har iaf lärt sig en sak idag, hon fick betala för hundbenen i affären. :) Hon tog pengarna och höll dem till Mia tog dem :) Min duktiga tjej!!

Ovido - Quiz & Flashcards