Alla inlägg den 26 april 2010

Av Carina Losenborg - 26 april 2010 19:44

Fortfande inga valpar men idag har bimno försökt leka lite med de andra hundarna och sedan har hon och jag varit ute och gått, en väldigt liten sväng men iaf.. så jag hoppas på att denna motion kan hjälpa till.

Idag har hon varit ganska pigg och vilat hela dagen så jag hoppas detta betyder att det blir valpar i natt :)


Men jag återkommer.. vem vet redan i natt kanske??? :)

Av Carina Losenborg - 26 april 2010 12:16

Här är det ovanligt lugnt idag. Bimbo ligger och sover helt stilla och tyst, konstigt. Känns som om allt bara har stannat av idag. Eller så är det så att hon vilar upp sig för en drabbning framåt em eller natten..


Ja ja jag är urtrött på att vänta, känns som om man har väntat i evigheter.


Bus är hos Ulrika, hon behövde lite paus från vårt tråkiga liv och Beon ligger där nere jämte Bimbo och suckar, han vill oxå att något ska hända. Känns som hela huset tassar på tå    Frustration!



Av Carina Losenborg - 26 april 2010 08:32

Natten har varit ovanligt lugn. Jag har faktiskt fått sova i natt :) Och med detta vill jag alltså ha sagt att det fortfarande inte har kommit några valpar..


Jag fick en fråga igår vad Bimbo väger.. så jag gick och hämtade vågen. Vanligtvis vägen hon ca 20 kg men nu vägen hon 32 kg.. så 12 kg har hon gått upp!


Jag satt och tittade på henne och all denna vikt går illa åt hennes tassar och leder. Hon trampar igenom ganska mycket nu på frambenen vilket hon inte gör annars men 12 kg är mycket vikt på en ganska liten hund. Så jag hoppas på att de kommer nu så att hon kan få lite vila.


Kollade oxå hur mjölken verkade och hon har ett ordentligt ljuver och massor av mjölk. Så man vill gärna tro att det är på g nu.. Jag trodde ju på att detta var den dag då det senast kunde bli valpar. Tror inte hon går tiden ut men jag kan ju ha fel :(


Jag återkommer om de händer något nytt :)

Ovido - Quiz & Flashcards